Beste leden,

Helaas blijven de aangescherpte regels omtrent Corona nog langer van kracht en daarom heeft het bestuur besloten om de gevolgen hiervoor voor Volleybal te communiceren. Per leeftijdsgroep zijn de regels aangegeven zodat we kunnen blijven trainen totdat de maatregelen kunnen worden ingetrokken.

Leeftijd tot 13 jaar

In de gehele zaal mogen maximaal 30 kinderen plus maximaal 5 trainers aanwezig zijn.

13 tot 18 jaar

In de gehele zaal mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn, dit zijn spelers en trainers.

18+

Per speelveld maximaal 4 spelers waarbij men 1,5 meter afstand dient te houden (middendeel van het speelveld niet gebruiken) en per veld maximaal 1 trainer.

Overige regels

  • 5 min voor aanvang van een training kan men pas de sporthal betreden waarbij men zich kan omkleden in de zaal en men zich opstelt langs de muur met voldoende afstand tot elkaar en de vertrekkende spelers. Het vertrekkende team zal dan zich omkleden buiten het veld en men kan dan wisselen met ruime afstand van elkaar.
  • Iedereen komt zoveel als mogelijk zelfstandig naar de training, als het niet anders kan mogen de ouders buiten wachten, maar de zaal niet betreden.
  • Het gebruik van de kleedkamers en douches is niet toegestaan (ook niet voor vullen van de flesjes) en men dient zich dus thuis om te kleden. 
  • Maak gebruik van de aanwezige ontsmettingsmiddelen bij binnenkomst en ook tussentijds om de hygiëne te handhaven.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Het dringende verzoek is om de maatregelen te volgen en rekening te houder met anderen zodat we zonder problemen kunnen blijven trainen en we niet het risico lopen dat de sporthal gesloten wordt door de gemeente vanwege het niet naleven van de regels.

Vriendelijke groet,

Het Bestuur